Nejnovější recenze ze sekce Hustilky
SKS NXT
Přidáno: 19. ledna 2024
(naposledy upraveno 21. ledna 2024)
Zakoupeno v GLOBAL – SPORT
ok
- dostatečný objem
- doptatečný tlak
- velký ukazatel tlaku
- hlaviče mohla být lepší, ale jde vyměnit
- kvalitní materiál, stupnice manometru 0 až 7 bar, což je přesnější měření tlaku mezi 2 a3 bary v pneu automobilu než u hustilek se stupnicí 0 až 11bar.
Hustilku s se stupnicí manometru do 7 bar jsem obtížně sháněl, AUTOdesignPLUS byl jediný obchod, kde jsem ji sehnal.
- Mala a skladna (180 mm)
- Dostatecny tlak na silnicni duse 700x28
- Vytahovaci slahounek zabranuje utrzeni ventilku pri nafukovani
kvalitní výrobek
přesný
Absolutně nejlepší z 10 pump na paddleboard, které jsme vyzkoušeli (ze 2 obchodů). Nakonec jsme jí vrátili vzali si jinou o 1000,- levnější, j když ne tak dobrou. Kdo si to můžete dovolit, berte tuto.
Malý a lehký. Občas potřebuju zkontrolovat tlak v pneumatikách na skútru. Tahle věcička to udělá během několika vteřin a pohodlně se vejde i do malého prostoru pod sedačkou, nezabírá místo ostatním věcem.
- Velmi skladná.
- Hadička.
Opravdu velmi skladná pumpička, vejde se i do malé podsedlové brašny nebo skoro kamkoliv jinam.
- Malá a skladná.
- Hadička integrovaná do pumpičky, což asi u tak malé pumpičky nelze řešit jinak.
- Krytka ventilku je hodně mělká a na volno, takže bude asi vypadávat.
Potřeboval jsme malou pumpičku do kapsičky pod sedlo a tato se tam vejde. Uvedený rozměr (délka) odpovída prezentovanému, což není vždy zaručeno (viz. předchozí zkušenosti).
Fouká adekvátně rozměrům, uvidíme, co vydrží.
Po dotažení některých šroubků (únik taku)funguje bezchybně.
Giyo Hybrid MP EH & RV, které jsem si koupil, mění pravidla hry pro moje cyklistická dobrodružství. Díky svým kompaktním rozměrům je neuvěřitelně přenosná a vejde se mi do sedlové brašny, aniž by zbytečně přidávala na váze. Díky efektivním možnostem huštění a robustní konstrukci se tato mini pumpička osvědčila jako spolehlivý a nepostradatelný nástroj pro rychlou a bezproblémovou údržbu pneumatik na cestách.
- Solidní pumpička
Na pumpičce funguje vše co má. První kus byl vadný, byla vypadlá ručička tlakoměru. V obchodě však pumpičku obratem vyměnili za novou.
Force Horn
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. prosince 2023)
Zakoupeno v Funstorm.cz
Ještě nepoužito
- Funkční, snadné použití.
- spokojenost
- Univerzální hadička bez přídavných adaptérů pro auto i cyklo ventilek.
OK
- Funguje dobře
Zboží jsem vrátil. Pumpička má větší průměr, nevešla se pod košík na mohutnější karbonový gravel rám Trek
- Malé
- Snadno uskladnitelné
- Šikovně variabilní nastavení různých ventilků
- Skvělý poměr cena výkon
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »