Nejnovější recenze ze sekce Hustilky
- Fouká, funguje
- Je hlučný a nemá dvoustupňové foukání turbínou.
Potřeboval jsem před dovolenou foukátko na SUP a kánoj. Dle recenzí jsem vybral z Lidlu, ale nedal se narychlo sehnat. Objednal jsem proto tento. Lidlovský se nakonec podařilo na poslední chvíli ulovit, takže jsem mohl oba porovnat. Ten levnější Lidl je o kategorii lepší.
- jako nouzák cestou stačí
- tichá
- výkonná
- robustní
- lehká
- pro paddleboard to chce hodně síly
Pumpu jsem koupil, protože dodaná k paddleboardu se brzy rozpadla. Používal jsem elektrickou na baterky, ale popravdě nafukování trvá dost dlouho (30 min) a je dost hlučná... Mezi lidmi na pláži je to docela trapas. Tahle je dobře tichá, ale je to dost fuška. Posledních 5 PSI bylo vždy ze všech sil, pro ženy to moc není :-)
- Super malá pumpička. Vleze se mi do Tool bidonu Force i s multiklíčem vestičkou a TPU duší.
Perfektně pumpuje.
- Funguje jak má a splnila očekávání.
Všechno ok
- Funkční
Flextail MAX Pump 3
Wax3sle
Přidáno: 31. července 2025
(naposledy upraveno 31. července 2025)
Zakoupeno v HUDYsport a.s.
- Asi TOP pumpa ever.
- Kdo jí má je frajer v kempu i na vodě
- Kolo nafoukne dobře
- Bytelná
- Má připojení no kolo s autoventilkem
Kvalitní pumpa zatím spokojenost.
snadná manipulace,dobré výsledky
- Funguje skvěle.
- Chybně ukazující barometr, rozdíl o 0.6 baru, proti digitálnímu manometru. Myslel jsem, že značková pumpa bude přesnější.
- kompaktní - pěkně se vejde do ledvinky
- nemá šroubovací šlahounek a nehrozí vyšroubování jádra bezdušového ventilku, což se mi u šroubovací stávalo.
- pěkně fouká, na to jak je malá
- horší ergonomie oproti větší pumpičce s vyklopnou rukojetí, ale to je daň za to že je takhle malá a kompaktní- s tim jsem počítal. nic co by se nedalo na občasný použití zvladnout, ale na doma mam velkou pumpu.
- Funguje výborně.
AMiO-04343 MINI PU08
Sico
Přidáno: 22. července 2025
(naposledy upraveno 22. července 2025)
Zakoupeno v automoto-eshop.cz
Výhoda je v tom,že pumpička je malá a barkam se vleze..
Silca Terra
Přidáno: 21. července 2025
(naposledy upraveno 21. července 2025)
Zakoupeno v kupkolo.cz
- Nejlepší pumpa na trhu
Spokojenost
Michelin PUMP
Přidáno: 20. července 2025
(naposledy upraveno 20. července 2025)
Zakoupeno v Holokolo
Vracen, nefunkcni
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »